31/07/2014

#BxlFF2 - Rencontre blogueurs - Bloggers meet





Brussels Food Friends un groupe de blogueurs de Bruxelles. Le premier événement qu'ils avaient organisé était à The Hôtel et je me suis bien amusée. Donc, quand ils ont annoncé la deuxième réunion, je n'ai pas hésité une seconde. Cette fois, nous nous sommes rencontrés à l'Hôtel Bloom.
Brussels Food Friends is a group of Bloggers from Brussels. The first event they had was at The Hotel and I enjoyed myself so much that when they announced the second meet, I did not hesitate for a second. This time we met at the Bloom Hotel.

Voici le programme que les organisateurs dynamiques proposées:
Here is the programme that the dynamic organizers proposed:

C'est une excellente manière de revoir d’autres blogueurs et rencontrer de nouveaux visages. Jetez un oeil sur cette vidéo, regardez tous les sourires et écoutez le rire autour.
It’s a great way to catch up on other bloggers and meet new faces. Just have a look at this video, see all the smiles and hear all the laughing around.




Dans notre sac cadeau, nous avons eu quelques produits que nous pouvions utiliser pour faire une recette. J'ai mangé mon chocolat, mes biscuits et j’ai utilisé ma tartinade de tomates séchées sur du pain grillé, désolée donc, il n’y aura pas de recette avec ce billet!
In our goodie-bag, we had some products that we could use to make up a recipe. I ate my chocolate, my cookies and used up my dried-tomato spread on toast, so sorry no recipe with this post!

Brussels Food Friends Facebook page is here.
La page Facebook de Brussels Food Friends est ici.

Check out the Brussels Food Friends website here.
Consultez le site web de Brussels Food Friends ici.

***


4 comments:

  1. I still have to write a post, i will see if i can today, had planned to make something with the chocolate, but no one is here to eat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No recipe here too, Finla. I just got home one day and the chocolate was eaten :-)

      Delete
  2. Toast + Dried tomato spread... sounds like a recipe to me. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andrew, you got a point... and it's a great excuse! Thanks :-)

      Delete